Retour Jeans pakt het goed aan. Opvallende kleur en gave tekst. Een stoere statement trui met een subtiele print. Het contrast van de kleur en de print zorgt ervoor dat ‘Nice’ ook wel wat pit mee krijgt. Deze sweater op een stoere jeans en de jongens staan hun mannetje wel.

Nog meer rood van Retour Jeans. Heerlijk fel rood nog wel. En de houthakkersblouse is al een lange tijd een groot succes! Een ruige jeans eronder en stoere laarzen en deze jongeman mag er wezen. Vesten zijn sowieso onmisbaar in iedere garderobe, gezien de snelle weersverandering. Dus trek dit knallende vest maar lekker aan en laat zien dat je er bent.

Leuke sweaters voor Mister Nice guy. Deze truien hebben een gave prints. De camouflage print is altijd in de mode en enorm populair. Tijdloos en stoer. De grijze trui is echt voor stoere jongens gemaakt! Een dierlijke print met een stoere touch. Deze sweaters staan super op jeans, maar ook op sweatpants kun je deze prima dragen. Geen suffe huispakken look, maar casual en comfy.

Hey DJ, turn the music up. Super vrolijk en gezellig is deze gele trui van Retour Jeans. Van links naar rechts lees je op het t-shirt Retour DeNiM, lekker stoer en rebels. Met de sweater val je zeker op en ga je zonnig de herfst in. Deze sweater is echt gemaakt om op jeans te dragen, lekker nonchalant en ambitieus.. Laat zien wie je bent als liefhebber, beginnende dj of zelfs artiest.