Het Nederlandse merk Retour Jeans maakt stoere kinderkleding met een volwassen twist, zowel voor jongens als voor meisjes.

 

De collectie voor de zomer 2018 wordt voor de meiden gekenmerkt door hippe, kleurrijke all over prints. Aan details is geen gebrek! Ruches zijn deze zomer weer helemaal in, alleen dan op een ongekend stoere manier. Zowel bij meisjes die van jurkjes en rokjes houden als rebelse meisjes die liever broeken dragen zal deze collectie ongetwijfeld in de smaak vallen.

Voor de jongens heeft Retour Jeans dit zomerseizoen veel comfortabele, sportieve kleding, waaronder sweatpants, polo’s, T-shirts, vesten en baseball jacks. De collectie is een ode aan de sport! Ook hier hebben we te maken met een ware explosie van kleur; we zien klassiek rood, wit en blauw, maar ook veel neon groen.

Uiteraard is er zowel voor de meisjes als voor de jongens ook weer volop denim verkrijgbaar bij Retour Jeans, met een breed scala aan wassingen om eindeloos mee te combineren. Met Retour Jeans ben je helemaal klaar voor de zomer!