Ontstaan uit Passie

voor kinderkleding

Visie

Denk je aan de nieuwste kindermode, dan denk je aan Zoemkids. Zoem is altijd opzoek naar de beste modetrends voor kinderen. Voor hippe jongenskleding en toffe meidenkleding ben je op de Korenstraat 13 in Apeldoorn aan het goede adres.

Quality shoppen
Zoem biedt je de mogelijkheid om buiten onze openingstijden te shoppen. In alle rust met het hele gezin een mooie nieuwe collectie uitzoeken met persoonlijk advies en aandacht in een rustige setting.
Wil je met het je hele gezin exclusieve aandacht, maak dan een afspraak met een van ons! Je kan telefonisch een afspraak maken, 055-5223453.

Oorsprong

De kinderkleding winkel Zoemkids is bedacht door moeder en dochter. Geïnspireerd door eigen kinderen en passie voor mooie kleding, hebben de dames de stoute boots aangetrokken en zijn begonnen aan dit geweldige succes. Succes kan je het noemen, want Zoemkids is één van de best bezochte kinderkleding zaak van Apeldoorn.

Toekomst

Met een oog voor mooie kleding en een neus voor kindertrends, blijft Zoem altijd voorop lopen op de mode, en blijven ze vooralsnog de beste kinderwinkel van Apeldoorn.