Let’s rock and roll with Indian Blue Jeans

Dit seizoen gaan ‘the girls’ voor heel wat glitter en glanzende items in goud en zilver en ‘the boys’ zijn helemaal into Rock-’n-Roll of in College stijl.

Denim is de basis van de Indian Blue Jeans collectie! Een uitgebreide jeanscollectie met verschillende fittings zodat je altijd de perfecte jeans kunt vinden. Dit geldt voor zowel de roll-’n-roll dude als de glam-girl.

Meer en meer details zien we terug in de uitgebreide jeanscollectie. De wassingen lopen uiteen van Heavy used tot Dark denim in diverse grey en black tinten. Super om te combineren met een coole sweater in contrasterende felle kleuren als ‘Nautical Blue’ voor een spannend geheel. Er is veel oog voor details. De kledingstukken bevatten onverwachtse, opvallende details.

Musthave!

Deze winter zijn de college en sporty items een musthave. Denk hierbij aan relaxed joggingpants, bombers, retro sports jackets, crewnecks en sweatdresses. De sweatdress met ‘Okay’ borduurprint is favoriet, als ook de sweatpants met sportieve bies.

Special hot item voor girls deze winter: Velvet! Erg mooi als detail verwerkt in de bies op een sweat pants. Voor een garderobe met een echte ‘wow-factor’!

Voor de grungy boys is de dark denim jeans een echte musthave! Combineer deze met een camouflage sweater of met een denim blouse voor een preppy style. Natuurlijk mogen een paar zwarte ‘Dr.Martens’ niet ontbreken bij deze eigenwijze stijl.

Je shopt de eerste items van deze toffe collectie natuurlijk bij Zoem Kidsfashion!