Little Miss Juliette!

By 11 augustus 2017Geen categorie, Inspiratie

Met de nieuwe collectie van Little Miss Juliette krijgt de winter kleur. Het kleurenpalet is helemaal afgestemd op de laatste trends. Warme winterkleuren als army green worden afgewisseld met frisse kleuren als blauw, geel, roze en groen. Deze wintercollectie bevat volop mogelijkheden om te combineren. Bloemenprints, grafische prints, panterprints en sterrenprints het komt allemaal terug in deze kleurrijke collectie.
In de toffe sweatdress gecombineerd met een legging met grafische print en sjaal met sterrenprint steelt je dochter absoluut de show. Of kiest je dochter liever voor een edgy style, met een sweater met panterprint en de broek met bloemenprint.  

 

Wij vielen als een blok voor deze fantastische winterjas van Little Miss Juliette. Een parka model met afneembare capuchon. Het bijzondere stikselpatroon steekt mooi af tegen de groene ondergrond. De binnenkant van de capuchon is gevoerd met een hippe panterprint. Dit is echt een eyecather die de meisjes warm houdt tijdens de kouder wintermaanden.