Terwijl de zomer dit jaar nog echt van start moet gaan, hebben wij de nieuwe Retour zomercollectie 2017 al in de winkel hangen.

In deze nieuwe collectie zien we veel bekend Retour kenmerken, zoals de vele details en de altijd goede pasvorm – in de collectie verwerkt, maar ook net zoveel nieuwigheid en frisheid! De cactus blijft dit jaar een hot item, niet alleen in het interieur, maar ook in de mode. Daarom vind je door de hele collectie de cactus op de kleding terug.

In de jongenscollectie is er voor jeanslovers de Denim Desert lijn, voor op het strand kan je gaan voor de Surfstyle en voor sportieve activiteiten trek je iets aan uit de Graphic Rules collectie.

De Boys Denim Desert collectie geeft naast een duidelijk jeansgevoel ook een zomerse feel. We zien all-over fotoprints, niet alleen op shirts, maar ook op vesten. Verschillende tinten denim worden gecombineerd met neon yellow en als tegenhanger donkerblauw, wat zorgt voor een stoere en frisse zomerse look.

Voor de sportieve boys is er de Graphic Rules collectie, super comfy en je ziet er ook nog eens über hip uit. Zwart/wit gecombineerd met neon oranje maakt je outfit extra stoer en uitdagend. Comfy sweatpants gecombineerd met hippe polo’s en shirts. The Boys will love this!

Bij de Surfstyle collectie waan je je meteen op een strand met wuivende palmbomen. Zwemshort, rieten hoedje en het strand kan veroverd worden! De mintgroene kleur van de zee en de gele kleur van de zon passen daar perfect bij.