Fashion lovers opgelet! De nieuwe collectie van NIK&NIK is verkrijgbaar. Dit vrij nieuwe modelabel voor kids is designed bij Nikkie Plessen. Een opvallende collectie welke eruit springt tussen de andere merken en met een geheel eigen stijl, super tof! Echt iets voor kids die weten wat ze willen en een uitgesproken, eigenwijze smaak hebben.

De collectie is hip en stoer klassiek, maar ook niet té ruig, shabby en stuk gewassen. Classics en basics gecombineerd met stoere statements en een edgy touch. Een jas met coole sweater op school of met een nette blazer gecombineerd met een sweatpants voor feestelijke gelegenheden. En voor de meisjes een jurkje met net bloesje eronder gecombineerd met stoere Dr. Martens boots. Alles kan en alles mag!

We zien dit seizoen shirts met statement-teksten, toffe sweaters en vesten en de favoriete sweatpants en sweatshorts. De meiden dragen deze zomer weer volop sweatjurkjes, maar wel met een eigenwijze Nik&Nik look. Een smakelijk collectie is het zeker met de  grappige ’Lobster’ print die je in de hele collectie terug ziet komen. De collectie is lekker casual, niet te klassiek en toch lekker hip. Precies zoals de kids dit willen.  Enjoy!