Like FLO is een kinderkledingmerk voor zowel lieve kleine baby’s als grote stoere meiden. Like Flo is alles behalve saai!!! Like Flo is hot, super stylish en helemaal hip. Een collectie die gemaakt is om eindeloos te combineren dus je kunt alle kanten op. Dat wordt mixen en matchen maar!!

Van deze nieuwe collectie krijgen wij weer de kriebels en een flinke dosis inspiratie om weer eens lekker los te gaan en onze meiden weer aan te kleden met een toffe, nieuwe outfit. De nieuwe collectie zit vol ”streepjes en patches”, uberhip! De streep komt terug in verschillende vormen, van brede strepen tot grafische streeppints. Combineer deze items met de rest van de collectie en voila … je dochter komt helemaal hip and happening voor de dag!

Mini-me’s

Niet alleen de meisjes vinden het leuk om zich te kleden volgens de laatste trends … de moeders vinden dit misschien nog wel leuker en zien hun kleine meisje graag lopen in meisjeskleding met een volwassen knipoog. Kleding die zij zelf ook dragen. Like FLO heeft items in de collecties die de mama’s zelf ook super leuk vinden en waar ze graag hun meisjes in zien lopen. Zo worden kleine meisjes echte Mini-me’s. WE LOVE IT!