Just Jools is een vernieuwend en stylish Nederlands kinderschoenenmerk. Hippe kinderslippers en kindersandalen voor modebewuste meisjes, in vernieuwende modellen en in kleuren die perfect passen bij de modetrends van komend seizoen. 

Meiden die houden van kleur & glitters kijken hun ogen uit bij het zien van deze slippers en sandalen. Deze mogen met recht echte eyecatchers genoemd worden! Door de glanzende materialen, opvallende kralen, glitters en girly details steelt iedere meid de show op het schoolplein, op vakantie en op het strand.

Waarom Just Jools footwear?

Just Jools is hèt unieke merk voor zowel de stoere als de vrouwelijke meiden onder ons. De nieuwe collectie zit vol prachtige slippers en sandalen,  gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen.

Naast dat de unieke, opvallende meiden sandalen en slippers van Just Jools hip en trendy zijn, zijn de sandalen en slippers ook nog eens voorzien van een gezonde pasvorm. Dat wil zeggen; een goede zool, en een passend voetbed! Perfect om op te lopen, rennen en dansen deze zomer.

Met een uniek en super comfortabel voetbed, hippe ontwerpen en een bijzonder lage prijs, heeft Just Jools een uitmuntende, opvallende schoenencollectie voor meisjes kunnen neerzetten, welke verkrijgbaar is vanaf maat 25 tot en met maat 35. De Just Jools slippers en sandalen zijn favoriet bij (kleine) fashionista’s!

Laat die zomerzon maar komen!